Wednesday, September 09, 2009

Tudung CT ....yer ker?

Ni tudung yg di buat semlm sbb nak de-stressed.....tetiba lepas berbuka tak leh menjahit, stuck n really tak tahu nak wat apa.....so pikir2 ..maybe buat something ...something for fun n try n error things.....

so inilah mendanya...tak hbs lagik jahit manik n tak letak lg bling2 swarzobski (betul kah) kat bahagian body.... ..kira paham lah kan...

saiz besar sikit dr std ...boleh pakai ngan yg colour olive/ lumut, atau printed base colour sama....

nak jual ker tak ...sbb saya mmg tak pakai yg macam ni........sapa nak?


gambar penuh


bahagian atas kepala yg belum siap dgn manik, tp dah letak baru sawr ori...



gambar lilit atas ...

bahagian lilit tepi ...

hehehe aku ker yg buat tudung ni.....


PS: credit to Kak Kee....dia yg bg tunjuk ajar .....

2 comments:

Red Clutch said...

cantik...tp i prefer kalau taruk batu crystal ke pape

Mrs Grumble said...

hi red clucth...i belum habis lg ..sesaja smlm...but i mmg ada few lg material nak tambah supaya meriah...batu macam2 ada...tak terjahit saja...tq for ideas....hehhehe