Monday, December 25, 2006

Xmas Day Blog- blogging on Xmas Day, Evening



Hello..Ho Ho Ho…so Merry/ Happy Xmas to all fren /Readers, who is Celebrating Xmas today…hehhehe Ho Ho Ho….with a hope a Singing Carol from another block of my unit wont be singing again at midnite…where the entire area can clearly hear their voice,….but luckily they sang a nice Xmas song….and I guess everyone feel ‘oklah…nasib suara sedap’ but the bad part is they sang at midnite…few days before today…hhehe Malaysia Boleh Beb!!!

It been quite long for me (yes, if more than 2 days, I define it long ok!) for not write at least something here, with my real grumble….nothing as reason, but really bloody damn bz…..serious no joke I am bz….sound weird haa? Hsewife cam aku bz? Well sometimes u wont expect things happened, but it definitely does…..oklah crita skit perjalanan hidup semenjak dah lama tak grumble ni….


Sepetang di Gym (sejam blh kira sepetang ker???)

Just back from gym…ok I repeat gym…ok..in Bahasa Melayu gimnasium…..tak percaya? Eh hubby kata tak semesti cekeding like me tak perlu pergi gym…i mesti jugak pergi gym…due to family history yg semuanya mempunyai sakit jantung…errmmm betullah in one view abt it kan…Gym just at level 4, but all this while I never been at level 4, where gym, restaurant, swimming pool, residents community centre, and playground are located. Heheh memang lah teruk aku ni, dah duduk sini abt 7 mths. And all this while hubby went to those places alone….Gym was ok lah …aku just buat simple2 exercise and mana yg sesuai jer…cycle n treadmill jer….cycle punyalah berat ..huh!! tak best, org naik 45 minutes, aku set 15 minutes, after 10 mintes I jumped from it…isshhh tak besh….so next I try treadmill, haa yang ni aku suka….so berpeluh2 lah aku hari ni dgn exercisenya…. Overall oklah sbb aku pi pun nak semangatkan hubby yang dah mecam belon…so in order to support him to do exercise, I accompany him…tetiba rasa best plak…rasa canggih jer plak idup ni…pi gym…exercise..so aku dah target seminggu sekali during weekend aku akan pi atau kalau motivation increased later, twice and so on….ok lah jugak…hidup adalah menda baru..lagipun free apa….facilities semua ok, takkan nak lepas tengok jer….tp aku sayang gak kalau semua lemak yg sedikit ni burn…alahai, ssh nak dapat fat aku ni..but hubby kata not necessary lah…hehhehe after that, we went to swimming pool….wah ada Jacuzzi jugak and sauna…aku bertambah rasa nak terjun even I dunt even know how to swim….but oklah meniti di tepian kolam ok jugak….so both of us check2…so we set to go later on…now the problem is we hv to wear the proper attire for swimming or else you can only see other swimming inside there….haiya…..tp mmg pun all the residents kat sini macam patuh plak arahan, tarak yg pakai short ker apa ker…semua ok jer…n one more thing, aku nampak ada residents yg buat barbeque kat tepi pool…heheh syok bangat sbb dah ada facilities party at pool side…so my next one…. Besday party at pool side….exclusive invitation…hehheheh

Setelah sepetang meneroka kondo ini punya facilities, so I target to fully use it when I have time…alah semua menda bagus apa, bukannya kener bayar, semua dah ada depan mata…maybe its time for me to start healthy living, sementara ok ni…kalau2 dah nak jln pun tak larat br nak regret tak pernah pi gym, ssh lah critanya ….rupanya best jugak tempat ni aku jer sang tertingal Polar Express (baru tengok tadi, besh jugak kartun ni kan) dari dunia …isshh tak leh jadi…dah berbulan aku mcm tak ‘hidup’, kener ubah cara ni…tah lah mcm ada satu perasaan baru sejak aku pi gym tadi , is abt having a healthy life agaknya….ok I will start slowly…good luck myself!!!

Project CC

Been bz of doing a proper planning for project CC with my younger sisters…oklah I just hope that this really will give something to us…esp me who just wasting my precious time for about 5 mths, looking and actually doing nothing much…I just hope this is a good start for both of us and at least give us something to learn and to really have in life…we will officially announce the project when its totally up and running….wait….we will meet you out there soon….

Coming Raya AidilAdha a.k.a Kelantan Trip

Wednesday InsyaAllah if there is nothing, we will start journey to Kota Bharu Kelantan, to my sister’s parents in law; Baba & Mama house. We will celebrate our Aidul Adha over there with whole family. My mum, Adam, Hisham and Adik Ahh will only arrive there from Kedah on 30th morning. That nite itself we will have 34th Wedding Anniversary celebration of Baba & Mama, where mama has plan to cook her specialty, steamboat. Ok 1st round of food. Then the next day is Aidil Adha itself, where they have this ‘korban’ among all the family who share their portion. And the nite itself we will have makan2; which is barbeque, in conjunction with the next day kenduri Akikah for the new born of the family, Boy & Atie son, my sister’s bro in law. Sambil2 kupas bawang and kerja2 dapur for the kenduri, all will be serve with barbeque, n I will definitely ensure everyone Mama recipe is the great I ever have for home cook….serious babe…esoknya akan berlansung kenduri akikah si kecil itu…makan lagilah nampaknya….kalau semuanya seperti terjadual, berapa byklah mkn we will have along our stay there…Jatt sememang suka, maklumlah kat sana semua kaum lelakinya memang kaki makan….he got accompany lah nampaknya…Aidil Adha kat Kelantan sememangnya disambut sgt meriah dan penuh suasana…aku InsyaAllah akan berpeluang merasakannya….n Jatt say this will round up this yr….so when we back to here our home sweet home next year hopefully, its all new episode for both of us…suka duka 2006 just have to let it go….n looking for year 2007, we must, as per Yoda said.

We also plan to drop by at Kuantan, where one of Jatt’s uncles live, namely Pak Mat. It has been long since he went to their hse, back to ITM time. And we plan to have a visit after Aidil Adha on our way back to KL. And I never been to Pak Mat’s hse since married, n we think this is gud time to pay a visit to them.


Unconditionally worried of mine

I suppose not to jot down this…let it be in my mind until I can help to settle..kadang2 hidup org yg susah, akan terus dihimpit dengan too many questions and problems….sabar hanya satu2 tunjang kekuatan selain dari terus berusaha mencapai sesuatu….kalaupun aku sesekali terjatuh dan meraung sahaja, aku harapkan ada tempikan yang mampu bangunkan aku sesekali… Cuma kepada sesiapa yg terlalu mendesak, terpulang kepada korang cemana nak nilai kami berdua….apa yg berlaku setakat ini cukup menguji kekuatan kami….bertahan seharusnya….

Kaya sangatkah kami..kalau kami ni kaya dah lama hutang piutang dilangsaikan terdahulu…sapa mahu hidup dlm hutang piutang….mungkin hidup korang baik dari kami, tapi kami bersyukur dgn apa yg ada….kami berterima kasih seadanya dgn segala limpah rahmat ….tp ada jugaklah bahlol yang kadang2 buat aku rasa nak jer lempang sekali…apalah ke bodohnya ….hai..kalau aku tak sabar dah lama aku pecah2 kan kepalanya yg ngok tu….

Tapi alhamdulillah, walaupun tu lah niat buruk aku kat org2 yg macam tuh, aku masih terpelihara…Amin.

.....will cont write many things....now back to my bizz plan....tata..Ho Ho Ho....

1 comment:

Innocent Soul said...

woooahhh kawan gi gym tuh.. hehehe. I need to start going back to the gym also. Kena lose few pounds, extra baggage dari hari raya aritu. heheheh.
Btw, Selamat Hari Raya Aidiladha! Have a fun weekend k!